Nieuw! Organiseer uw professionaliseringsaanbod

Met het Cadenza Scholingsplein kunnen besturen en scholen het professionaliseringsaanbod organiseren. U krijgt een website in uw eigen huisstijl waarop u uw eigen scholingsaanbod kunt plaatsen. De medewerkers kunnen zich via de website voor de verschillende scholingsactiviteiten aanmelden. Ook kunnen schoolleiders scholing adviseren, passend bij het persoonlijke bekwaamheidsprofiel van de leerkracht.

Vanuit het Scholingsplein hebben leerkrachten ook direct toegang tot de e-learningcursussen in de eigen e-learningacademie, als er gekozen is voor een huisacademie met het aanbod uit de Cadenza Highschool. Tevens kan een koppeling gemaakt worden met EducatieMaster: het platform voor het online lezen van vakliteratuur.

Meer informatie?
Wilt u weten of het Cadenza Scholingsplein iets voor uw organisatie kan zijn? Neem vrijblijvend contact op met Klaas Bellinga via 06–5150 3307. Of stuur een mail naar k.bellinga@cadenza-oc.nl.

Informatie over onze e-learningcursussen vindt u op: www.cadenza-oc.nl/e-learning.

Ervaringen

Saakje Berkenbosch
Algemeen directeur Stichting PrimAH

“Jaap de Jonge analyseert scherp en durft te confronteren als het nodig is. Soms hebben teamleden daar eerst even moeite mee. Maar we hebben nu al bij herhaling ervaren dat hij altijd de verbeterpunten weet te benoemen waar je echt wat aan hebt.” Lees meer…