Nieuw! Personeelsdossier voor besturen en scholen

Cadenza HRM is een compleet personeelsdossier waarmee besturen en scholen de volledige gesprekkencyclus kunnen inrichten. In deze online tool kunnen leerkrachten een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) maken en hun bekwaamheidsdossier bijhouden. Schoolleiders en besturen kunnen de complete gesprekkencyclus inrichten en monitoren in het dashboard.

Cadenza HRM kan gekoppeld worden aan de Vaardigheidsmeter, zodat ook de gegevens over het bekwaamheidsprofiel beschikbaar zijn. Zo kan eenvoudig richting gegeven worden aan de individuele professionalisering van de leerkracht en de scholingsplannen voor het team.

Meer informatie?
Wilt u weten of Cadenza HRM iets voor uw organisatie kan zijn? Neem vrijblijvend contact op met Klaas Bellinga via 06–5150 3307. Of stuur een mail naar k.bellinga@cadenza-oc.nl.

Ervaringen

Nanneke Pol
Directeur De Zonnewijzer, Diepenveen
Door directiewisselingen ontbrak het aan een doorgaande lijn op alle gebieden. Opbrengsten waren niet op niveau en leerkrachten gaven aan: ‘We doen allemaal maar wat’. Het ADIM moest stevig neergezet worden op deze school! Theo Wildeboer heeft dit in één dag op zeer inspirerende wijze weten neer te zetten. Lees meer…