Actueel

Registratie van Cadenza Onderwijsconsult CRKBO verlengd

In augustus 2016 heeft het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland een audit gedaan bij Cadenza Onderwijsconsult om te kijken of wij nog steeds voldoen aan de eisen voor registratie in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) als Register Instelling. Begin september ontvingen wij het bericht dat onze registratie als Instelling vanaf 23 oktober 2016 opnieuw 4 jaar geldig is.

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

De Belastingdienst stelt inschrijving in het juiste CRKBO-register als voorwaarde om in aanmerking te komen voor btw-vrijstelling. Met onze registratie kunnen wij onze trainingen en leergangen dus btw-vrij aanbieden.

Verwacht u als VO-school inspectiebezoek?

Laat u niet verrassen! Jaap de Jonge, oud-inspecteur, komt graag langs om een pre-audit te doen. Binnen een dag heeft u scherp in beeld wat op orde is en waar u de kritische vragen kunt verwachten.

Wilt u Jaap de Jonge boeken? Neem dan vrijblijvend contact op met Theo Wildeboer, telefoon 06 - 22 797 259.

Cadenza Onderwijsconsult en het onderwijsvakblad PO Management

Cadenza Onderwijsconsult is partner van het vakblad: PO Management. PO Management is hét magazine voor het primair onderwijs en wordt gratis verstuurd naar alle directeuren en besturen in Nederland.

Meer weten? www.pomanagement.nl

Ervaringen

Valentine de Ruyter, Directeur OBS De Horst
Je bouwt aan stevig onderwijs. Maar heeft het effect? Ziet een buitenstaander jouw successen ook zo? Op De Horst wilde men het weten en daarom vroeg de directeur een externe audit voor de school aan. Dat bracht direct helderheid. Lees meer…